הרופא לחולה: אני מבין שאתה סובל מכאבי בטן חזקים מאוד.
החולה: מה פתאום? אני נהנה מהם...
כאן תוכלו למצוא אלפי בדיחות מחולקות לקטגוריות, ערכנו את הבדיחות ונתנו לכם להחליט אילו בדיחות טובות יותר ואילו פחות. מקווים שתהנו משלל בדיחות אלו ותביאו את ההומור לכל מקום בחייכם.
אם יש לך בדיחות טובות שהיית רוצה להוסיף למאגר בדיחות שלנו תוכל לעשות בדף ראשי, עליך להתחבר באמצעות פייסבוק לאחר ההתחברות יופיע לך המקום להכניס את הבדיחות . הסיבה להתחברות היא כדי לשמור על בדיחות ברמה גבוהה>
קצת על בדיחות בחיינו:
בדיחות מהוות חלק נכבד בחיינו אם זה בבית הספר, בבית, בעבודה ואפילו בהרצאות באוניברסיטה, כך למשל מרצה שרוצה להפיג קצת מהרצינות בשיעור יספר מספר בדיחות הקשורות לנושא ובכך יוכל להחזיר את העניין בשיעור.
המקור לבדיחות ואיסופן מסתבר הגיע כבר לפני כמעט מאה שנה, אחד הספרים הראשונים בנושא היה ספר הבדיחה והחידוד עליו תוכלו לקרוא עוד בויקיפדיה בו ניתן היה למצוא בדיחות יהודיות רבות, כפי שתוכלו למצוא גם אצלנו באתר, הסופר שהוציאו היה אלתר דרויאנוב בשנת 1922 . העריכה האחרונה של הספר נעשתה בשנת 1991 . ובספר תוכלו למצוא 3170 בדיחות והלצות מעולמם של יהודי אירופה.
בעבר היותר רחוק אם נלך לתקופת התנ"ך הצחוק הופיע כמה פעמים בעיקר בהקשר המילה יצחק בספר בראשית , אך בדחנים יהודים הופיעו בעיקר בימי הביינים אז נהגו להטיף מוסר בדרכים קומיות , עד היום מטיפי מוסר טובים מטבלים את דבריהם בהרבה בדיחות והומור על מנת למשוך את הלבבות. (בדחנים ידועים של אז הינם , אליקום צונזר, מוטקה חב"ד, בדחן יידיש בוילנה וגיבור בדיחות ידוע. שחי בין 1820 -1880 )
אך הבדחן המפורסם ביותר באירופה היהודית היה הרשל'ה מאוסטרופולי , שהיה בדחן חסידי שחי בגליציה במחצית השנייה של המאה ה-18. על בסיס דמותו ההיסטורית של הרשל'ה מאוסטרופולי נבנתה דמות בעלת מוטיבים בדיוניים, ולה מיוחסות בדיחות רבות. דמות בדיונית נוספת היתה ג'וחא שגם הוא היווה מוטיב בבדיחות רבות בעיקר בקרב עדות המזרח.
כמו כן פורים ביהדות הפך לחג של שמחה וצהלה ובמקום שבו יש שמחה וצהלה מגיעות הבדיחות, המנהג הכי מוכר בעבר הנהוג בפורים וקשור בבדיחות הינו מינוי רב פורים בישיבות, לעתים המינוי ניתן לתלמיד מוכשר ועילוי, אשר רמתו תאפשר הרצאת חידושי תורה הומוריסטיים ומבדחים, כך לדוגמה מונה הרב אברהם יצחק הכהן קוק כרב פורים בישיבת וולוז'ין כשהשיר בעברית שחיבר לקראת המאורע הוביל לתשבחות מצד רבו הנצי"ב מוולוז'ין. במוסדות מסוימים נהוג לצד בחירת רב פורים לפרסם מעין "תקנון פורים" המכיל חוקים הומוריסטיים שונים הנוגעים ללימודים באותו מוסד בתקופת פורים וסביבתו.
וחזרה לימינו אנו, היום כבר ישנם אלפי בדיחות חדשות שמדברות יותר אל הדורות שלנו, רוב הבדיחות מתורגמות או לוחצות בנקודות הרגישות לחיי היום יום שלנו וכך לדעתי ניתן למצוא בבדיחות מאפייני תרבות של דור ...
לכן נשמח את תספרו בדיחות ותכניסו הומור לחייכם ואם אפשר לספר קצת עלינו ולהמליץ לחברים זה ישמח אותנו מאד.